Groepsdiner Utrecht

Groeps lunch of diner in Utrecht Centrum

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, promotie of jubileum? Of wilt u gewoon gezellig lunchen, borrelen of dineren met een groep vrienden, familie of collega’s…    Restaurant Bis is dan de ideale plek!

Bis is 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 en in het weekend zelfs vanaf 11:00. De keuken is open tot 22:00 dus een uitgebreide lunch, borrel of diner is geen probleem!

Bis ligt in het centrum van Utrecht op loopafstand van het Centraal station en in de buurt van parkeergarage Springweg.
Makkelijk te bereiken dus en ook nog eens in een van de mooie knusse Utrechtste straatjes met uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren.

Speciaal groepsarrangement

Geniet met uw gezelschap van een lunch, diner of borrel in een prachtig monumentaal pand in de Utrechtse binnenstad. Restaurant Bis heeft een Frans georiënteerde keuken en een uitgebreide wijnkaart.

Voor groepen vanaf 8 tot 14 personen wordt er gebruik gemaakt van een groepsmenu welke ideaal is voor alle groepen die hun eigen keuze willen maken. U kunt ook kiezen voor een op vast menu of een op maat gemaakt dinerarrangement. 
Bekijk het groepsmenu
.

Voor groepen vanaf 15 personen wordt er vooraf een vast menu besproken. U krijgt dan een 3-gangenmenu, speciaal geselecteerd door onze chef, voor 36,50 euro per persoon. Wij zullen rekening houden met uw diner wensen. Wilt u daar een lekker wijntje bij drinken? Wij raden u aan om voor een heerlijk wijnarrangement te kiezen. Onze bediening selecteert dan speciaal voor u de beste wijnen voor bij uw diner.

Wilt u liever lunchen met een groep, in plaats van dineren? Ook dat is mogelijk. Voor grote groepen kan er een op maat gemaakte lunch geserveerd worden vanaf € 12,50 per persoon.

Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, ze denken graag met u mee.

Bis Afhuren

Voor een extra speciale tint aan uw groepsdiner of lunch kan het hele restaurant voor u vrij gehouden worden.
Afhankelijke van het tijdstip, datum en verzoek kan dit vanaf 40 personen.
Er wordt hiervoor geen huur in rekening gebracht

Bis neemt graag alle opties met u door dus aarzel niet om uw wensen en verzoeken te laten horen.

Stuur een mail naar info@bis-utrecht.nl met alle informatie die u heeft en dan wordt er een offerte voor u opgemaakt,

Groepsdiner reserveren

Voor een groepsreservering dient er eerst een aanvraag verstuurt te worden.
Mail hiervoor naar info@bis-utrecht.nl of vul het reserveringsformulier in.

Laat in uw bericht weten voor hoeveel personen, op welke dag en welk tijdstip u een reservering wilt bespreken en er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vanaf 8 personen wordt de reservering als een groep gezien.

Direct reserveren

BIS-groepen_DSC9751-staand-900xXX