Groepen.

Groepen.

Geniet met uw gezelschap van een lunch, diner of borrel in een prachtig monumentaal pand in de Utrechtse binnenstad. Restaurant bis heeft een Frans georiënteerde keuken en een uitgebreide wijnkaart.

Voor groepen vanaf 8 tot 14 personen wordt er gebruik gemaakt van een groepsmenu, ideaal voor groepen die graag keuze willen hebben.
U kunt ook kiezen voor een op vast menu samengesteld door de chef.

Voor groepen vanaf 15 personen wordt er vooraf een vast menu besproken. U krijgt dan een 3-gangenmenu, speciaal geselecteerd door onze chef, voor 36,50 euro per persoon. Wij zullen rekening houden met uw diner wensen. Wilt u daar een lekker wijntje bij drinken? Wij raden u aan om voor een heerlijk wijnarrangement te kiezen. Onze bediening selecteert dan speciaal voor u de beste wijnen voor bij uw diner.

Wilt u liever lunchen met een groep, in plaats van dineren? Ook dat is mogelijk. Voor grote groepen kan er een op maat gemaakte lunch geserveerd worden vanaf € 12,50 per persoon.

Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, ze denken graag met u mee.

Groepsmenu.


Afhuren.

Wil u een evenement organiseren, een feest vieren, of een bruiloft receptie organiseren? Dan is het mogelijk om het restaurant af te huren voor uw gezelschap.

Neem ruim op tijd contact met ons op! Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Wij nemen graag alle opties met u door dus aarzel niet om uw wensen en verzoeken te laten horen. 

Stuur een mail naar info@bis-utrecht.nl met alle informatie die u heeft en dan wordt er een offerte voor u opgemaakt.