Nieuw Menu
Een nieuw seizoen, een nieuw menu..
We beginnen met een nieuwe kaart voor lunch en diner, binnenkort volgt ook een nieuwe kaart met cocktails en wijn!
Op de kaart vindt u onder andere;
Pulled Pork | Varkenswang, Selderij Salade, Appelcider Dressing
Pastinaak-Kervel Crème Soep | Tosti van Brioche en Gruyére
Eggs Benedict | Gepocheerd Ei, Engelse Muffin, Zalm, Hollandaise
**
Pompoen Trio| Pompoen in Canneloni, Crème Brûlée en een Filoodeeg Taartje
Gegrilde Rode Poon | Gerookte Charlotte Aardappel, Grove Mosterd, Beurre Blanc
Gekonfijte Eendenbout | Zuurkool, Beukenzwam, Beaujolais Saus
Hertenbiefstuk | Rode Kool, Stoof Peer, Vossenbessensaus
Witlof Tarte Tatin | Vacherin Mont d’Or, Bospaddenstoelen, Roodlof
**
Chocolate Fondant | Hazelnoten Praliné, Vanille-IJs
Frangipane Taart en Vanille Stoofpeer| Kardamom Crème Anglaise, Frambozen Sorbet
Carrot Cake | Sinaasappel- Gember Gel en Mascarpone-IJs
Wilt u het hele menu zien;
Bis Dinerkaart // Bis Lunchkaart
Ons Menu du Jour blijven wij ook serveren…
3- of4- Gangen met verrassende gerechten welke door de chef worden samengesteld.
Reserveer snel een tafel om onze nieuwe gerechten te komen proeven.