Ons eten

Lunchkaart

Wilt u met vrienden, familie of een zakenrelatie lunchen in het centrum van Utrecht? Het team van restaurant Bis dekt graag een tafel voor u! Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan heerlijk vers belegde broden, salades, soepen en warme gerechten. Ook grote groepen kunnen gerust aanschuiven.

Moe van het shoppen? Neem een pauze bij restaurant Bis Utrecht. Geniet van vers gemalen koffie, tapas of een goed glas wijn.

Wij serveren ook een uitgebreide high tea, deze moet echter even van te voren besproken worden.

Bekijk de lunchkaart

Dinerkaart

Bij restaurant Bis kan je heerlijk uit eten in het centrum van Utrecht. We hebben naast de Frans georiënteerde menukaart een wisselend ‘menu du jour’ waarbij we zo veel mogelijk koken met seizoensgebonden ingrediënten.

Wij willen graag dat iedereen van onze keuken kan genieten, neem daarom voor speciale verzoeken of diëten contact met ons op.

Voor een evenwichtige wijn & spijs combinatie kunnen de gerechten van de menukaart gecombineerd worden met de wijnen onze wijnkaart. We geven u graag persoonlijk advies!

Bekijk de dinerkaart

High tea & tapas

Voor groepen vanaf 8 personen hebben we ook speciale groepsarrangementen. Kom met uw familie of vrienden en geniet van onze ‘beroemde’ tapasplateau, met een uitgebreid assortiment van de lekkerste tapas uit het zonnige Spanje.

Of wat dacht u van een luxe high tea in het centrum van Utrecht? Een proeverij met een selectie hartige sandwiches, verse zoetigheden en… heel veel thee! Wilt u de high tea wat specialer maken? Een glas bubbels kan worden geregeld!

Voor de high tea ontvangen we graag eerst een reservering.

Meer informatie

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen hebben we speciale arrangementen en menu’s. Wilt u dus een avond gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s, kom dan naar Bis!

Met de speciale menu’s voor groepen van 8 tot 45 personen geniet u van een heerlijk diner. U kunt kiezen voor eenn 3- of 4-gangen menu maar ook een op maat gemaakte lunch of diner is mogelijk.

Voor groepen ontvangen we echter graag eerst een aanvraag.
Bel 030 231 58 31 of vul het reserveringsformulier in op onze website.

Meer informatie