Menu.

Lunch.

Wilt u met vrienden, familie of een zakenrelatie lunchen in één van de mooiste straatjes van Utrecht? Wij bieden u een breed lunch assortiment. U bent welkom om te komen lunchen van twaalf uur tot vier uur. Naast onze lunchkaart bieden wij ook verse gebakjes voor bij de koffie en heerlijke hapjes voor bij de borrel!

Bekijk de lunchkaart.

Diner.

Bij restaurant bis kan u heerlijk dineren met uitzicht op de Oudegracht. We hebben naast de dinerkaart ook een wisselend ‘Chef’s menu’ waarbij we koken met duurzame seizoensgebonden ingrediënten. Heeft u een keuze gemaakt voor uw diner? Dan bieden wij u graag persoonlijk wijnadvies!

Bekijk de dinerkaart.

High tea.

Heeft u iets te vieren? U kan bij ons genieten van een luxe 2-gangen high tea! Wij serveren huisgemaakte hapjes en onbeperkt thee! Wilt u het onvergetelijk maken? Dan schenken wij voor u de Crémant of ontkurken wij een fles Champagne. Een high tea dient u 24 uur van te voren te reserveren.

Meer informatie.

Groepen.

Wij vragen u om vanaf 8 personen ruim van te voren te reserveren. Dan kunnen wij mooie plek voor u beschikbaar maken. Wij bieden voor de lunch groepsarrangementen aan. Bij het diner bieden wij keuze uit een 3- of 4-gangen menu. U kan ook het gehele restaurant afhuren voor uw feest of evenement.

Meer informatie.

Wij willen graag dat iedereen van onze keuken kan genieten! Heeft u speciale verzoeken of diëten? Neem dan even contact met ons op. 

Bel: 030-2315831 of mail: info@bis-utrecht.nl

 

Reserveren.