Ons eten

Lunchkaart

Wilt u met vrienden, familie of een zakenrelatie lunchen in het centrum van Utrecht? Het team van restaurant Bis dekt graag een tafel voor u! Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan heerlijk vers belegde broden, salades, soepen en warme gerechten. Ook grote groepen kunnen gerust aanschuiven.

Moe van het shoppen? Neem een pauze bij restaurant Bis Utrecht. Geniet van vers gemalen koffie, een lekker frisje of een goed glas wijn.

Wij serveren ook een uitgebreide high tea, deze moet echter even van te voren besproken worden.

Bekijk de lunchkaart

Dinerkaart

Bij restaurant Bis kan je heerlijk uit eten in het centrum van Utrecht. We hebben naast de Frans georiënteerde menukaart een wisselend ‘menu du jour’ waarbij we zo veel mogelijk koken met seizoensgebonden ingrediënten.

Wij willen graag dat iedereen van onze keuken kan genieten, neem daarom voor speciale verzoeken of diëten contact met ons op.

Voor een evenwichtige wijn & spijs combinatie kunnen de gerechten van de menukaart gecombineerd worden met de wijnen onze wijnkaart. We geven u graag persoonlijk advies!

Bekijk de dinerkaart

High tea

Hebt u een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiereünie, babyshower, etc.

U kunt bij ons genieten een luxe high tea in het centrum van Utrecht! Een proeverij met een selectie huisgemaakte Frans georiënteerde hartige sandwiches, verse zoetigheden en… heel veel thee!

Wilt u de high tea wat specialer maken? Wij  schenken een heerlijk glaasje Crémant of wij ontkurken een prachtige fles Champagne!

Voor de high tea ontvangen we graag eerst een reservering.

Meer informatie

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen hebben we speciale arrangementen en menu’s. Wilt u dus een avond gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s, kom dan naar Bis!

Met de speciale menu’s voor groepen van 8 tot 45 personen geniet u van een heerlijk diner. U kunt kiezen voor een 3- of 4-gangen menu maar ook een op maat gemaakte lunch of diner is mogelijk.

Voor groepen ontvangen we echter graag eerst een aanvraag.
Bel 030 231 58 31 of vul het reserveringsformulier in op onze website.

Meer informatie