Dinerkaart

Bis Formule:

Entrée + Plat Principaux + Dessert = 34.50

Les Entrees         9.50

Velouté d’artichauts à Jérusalem

Velouté van topinambor met gerookte oerbiet en geroosterde amandelen

Jerusalem artichoke velouté with smoked beetroot and roasted almonds

Rilette de saumon

Zalmrilette met haringkuit, remouladesaus en een kwartelei

Salmon rillettes with herring caviar, remoulade sauce and a quail egg

Carpaccio de boeuf

Dun gesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitjes en brioche

Thinly sliced raw beef with truffle mayonnaise, pine nuts
and brioche

Escargots

6 wijngaardslakken gegaard in knoflook-kruidenboter

6 Burgundy snails cooked in garlic and herb butter

Camembert gratiné

Met knoflook, rozemarijn en tijm, geserveerd met rustiek brood en crudités

Scented with garlic, rosemary and thyme, served with crusty bread and crudités

Bisque de homard

Rijke kreeftenbisque met cognac, garnalen en brioche

Rich lobster bisque with cognac, prawns, and brioche

Parade des entrées

Assortiment van onze heerlijke voorgerechten om te delen, vanaf twee personen

Selection of our delicious starters to share, for two or more

(Supplement +5 p.p.)

Les Salades (Petit ou Grand)

Salade Niçoise

MSC tonijn, haricots verts, Taggiasche olijven, cherrytomaten, ei en mosterdvinaigrette

MSC tuna, haricot beans, Taggiasca olives, cherry tomatoes, egg and mustard vinaigrette

Salade Forestière

Gebakken paddenstoelen, krokante spek, kastanjes, roodlof en een portdressing

Pan-fried mushrooms, crispy bacon, chestnuts , red chicory and port dressing

Les Plats Principaux      19.50

Mouless marinière

Mosselen gestoomd in witte wijn, knoflook, peterselie en room

Mussels steamed in white wine, garlic, parsley and cream

Céleri au beurre noisette

Knolselderij gegaard in beurre noisette, met beukenzwam, krokant van palmkool, schapenkaas en sherrydressing

Celeriac cooked in beurre noisette, with beech mushrooms,
crispy palm cabbage, sheep cheese and sherry dressing

Bouillabaisse à la Marseillaise 

Marseillaise vissoep met garnalen, saffraanrouille, Gruyrère en croutons

Marseille fish soup with prawns, saffron rouille, Gruyère and croutons

Venaison grillé

Gegrilde hertenbiefstuk met pommes fondant, rode kool, bessen jus en paddenstoelen kroket

Grilled venison with fondant potatoes, red cabbage, berry sauce and mushroom croquette

(supplement +5)

Le rouge grondin fume

Licht gerookte rodepoon filet met scheermesjes en beurre blanc van sinaasappel en saffraan

Lightly smoked gurnard fillet with razor clams and beurre blanc of orange and saffron

Confit de canard

Gekonfijte eendenbout met zuurkool, oerwortel en truffeljus

Duckleg confit with sauerkraut, heritage carrots and truffle jus

Les Desserts        7.50

Crumble aux poires

Crumble van stoofperen met kardemom-kaneelroom

Pear crumble with cardamom and cinnamon cream

Moelleux au chocolat

Warme chocolade moelleux met gezouten karamel en vanille-ijs

Warm chocolate moelleux with salted caramel and vanilla ice cream

Tarte aux pistaches

Pistachetaart met witte chocolademousse en bloedsinasappelijs

Pistachio tart with white chocolate mousse and blood orange ice-cream

Crème brûlée à la lavande

Met lavendel en rietsuiker

With lavender and cane sugar

Assiette de fromage

4 kazen met klooster brood en huisgemaakte confituur

4 cheeses with monastery bread and homemade preserve
(supplement +5)

Menus

Bis Menu du Jour | 3-Gangen36.50

Dagelijks wisselend 3-gangenmenu samengesteld door onze chef

Daily changing 3 course menu selected by our chef

wijnarrangement

voor de ultieme smaakbeleving trekken we graag een van onze bijzondere wijnen voor u open!

(prijs op aanvraag)

Direct reserveren