Dinerkaart

Bis Formule:

Entrée + Plat Principaux + Dessert = 34.50

Les Entrees         9.50

Artichaut Français
Met citroen gepocheerde hele artisjok, met Dijonvinaigrette
Artichoke poached with lemon and served whole with Dijon vinaigrette 

Tartare de saumon
Zalmtartaar met groene mosterdsaus en salade
Salmon tartare with green mustard sauce and salad leaves

Carpaccio de boeuf
Dun gesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitjes en brioche
Thinly sliced raw beef with truffle mayonnaise, pine nuts and brioche

Escargots
6 wijngaardslakken gegaard in knoflook-kruidenboter
6 Burgundy snails cooked in garlic and herb butter

Camembert gratiné
Met knoflook, rozemarijn en tijm, geserveerd met rustiek brood en crudités
Scented with garlic, rosemary and thyme, served with crusty bread and crudités

Bisque de homard
Rijke kreeftenbisque met cognac, garnalen en brioche
Rich lobster bisque with cognac, prawns, and brioche

Parade des entrées
Assortiment van onze heerlijke voorgerechten om te delen, vanaf twee personen
Selection of our delicious starters to share, for two or more

(Supplement +5 p.p.)

Les Salades (Petit ou Grand)

Salade Niçoise

MSC tonijn, haricots verts, Taggiasche olijven, cherrytomaten, ei en mosterdvinaigrette
MSC tuna, haricot beans, Taggiasca olives, cherry tomatoes, egg and mustard vinaigrette

Salade César

Little gem, spek, ei, ansjovis, croutons en Caesardressing
Little gem, bacon, egg, anchovies, croutons and Caesar dressing

Les Plats Principaux      19.50

Mouless marinière

Mosselen gestoomd in witte wijn, knoflook, peterselie en room

Mussels steamed in white wine, garlic, parsley and cream

Aubergène fumé

Gerookte aubergine, geroosterde tomatensaus, spinazie en geitenkaasmousse

Smoked aubergine, roast tomato sauce, spinach and goat cheese mousse

Bouillabaisse à la Marseillaise 

Marseillaise vissoep met garnalen, saffraanrouille, Gruyrère en croutons

Marseille fish soup with prawns, saffron rouille, Gruyère and croutons

Entrecôte Bearnaise

Gegrilde entrecote met bearnaisesaus (200g)

Grilled entrecote with bearnaise sauce (200g)

(Supplement +5)

Loup de mer

Geroosterde hele zeebaars met antiboise

Whole roasted seabass with antiboise

Ballotine de poulet 

Polderhoenballotine gevuld met oesterzwammouse en wittewijn-aspergesaus

Polder chicken ballotine filled with oyster mushroom mousse and white wine asparagus sauce

Les Desserts        7.50

Tart au citron

Citroentaart met sinaasappelsorbetijs

Lemon tart with orange sorbet

Moelleux au chocolat

Warme chocolade moelleux met gezouten karamel en vanille-ijs

Warm chocolate moelleux with salted caramel and vanilla ice cream

Créme Brûlée

Met vanille en rietsuiker

With vanilla and cane sugar 

7.5
Dessert du jour

Dessert van de dag
Dessert of the day

Grand Dessert (vanaf twee personen)

Selectie van onze heerlijke nagerechten, vanaf twee personen

Selection of our delicious desserts to share, for two or more

(Supplement +5 p.p.)

Menus

Bis Menu du Jour | 3-Gangen36.5

Dagelijks wisselend 3-gangenmenu samengesteld door onze chef

Daily changing 3 course menu selected by our chef

wijnarrangement

voor de ultieme smaakbeleving trekken we graag een van onze bijzondere wijnen voor u open!

(prijs op aanvraag)