Dinerkaart

 

Voorgerechten

Coquille 11.5

Tartaar van coquille met een marinade van sinaasappel en duindoornbes geserveerd met mierikswortelroom en koolrabi

Zwarte prei 9.5

Geblaakte prei met walnootcréme, eidooier, zuurdesem croutons en jonge spinazie

Zalm 11

Licht warmgerookte zalm met velouté van venkel, créme fraiche, kervelolie en haringkuit

Pompoen 9.5

Gemarineerde pompoen met Messeklever en geitenhangop, gekonfijte oesterzwam en gepofte kastanje 

Kippenlevermousse 10.5

Kippenlever-cognac mousse met getoast briochebrood en gekarameliseerde vijg

Kreeftenbisque 9.5

Bisque van kreeft geserveerd met gebakken gamba`s, rouille en zuurdesembrood

Chef`s voorgerecht 11

Wisselend seizoensgebonden voorgerecht van de dag

Chef’s – Menu du jour

3 gangen chef ’s menu

samengesteld met alleen duurzame en seizoensgebonden
ingrediënten. Ons bedieningsteam zal het graag uitleggen
en alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Hoofdgerechen

Artisjok 19.5

Ragout van artisjok met meloesuitjes, geroosterde kriel,
krokant van groene kool en schuim van bieslook.

Schelvis 20

Schelvisfilet met parelgort, gerookte mosselen
en krokant van venkel

Veluwse eendenfilet 21

Veluwse eendenborstfilet met hete bliksem, geroosterde bospeen,
portjus en een bitterbal van kippenlever.

Kabeljauw 21.5

Op de huid gebakken babeljauwfilet met wortelcrème,
pommes dauphine, Hollandse spruiten en dragon beurre blanc.

Kalfswang 22

Zachtgegaarde kalfswang met aardappel, gekonfijte
paddenstoelen, pompoen, bacon crumble en Madeira jus.

Chef ’s hoofdgerecht 19.5

Wisselend seizoensgebonden hoofdgerecht

Nagerechten

Hazelnootparfait 8.5

Hazelnootparfait met karamelmousse, gemarineerde druiven
en compote van wilde bosbes.

Crème brûlée 8.5

Crème brûlée van Earl grey en bergamot met roomijs en bramen.

Moelleux au chocolat 9

Chocolade moelleux met lopende pure chocolade ganache, vanille
roomijs en frambozen

Dessert van de dag 9

Wisselend dag dessert

Kaasplank 12

Vier Franse kazen met huisgemaakte confituur en notenbrood

wijnarrangement

voor de ultieme smaakbeleving trekken we graag een van onze bijzondere wijnen voor u open!

(prijs op aanvraag)

Direct reserveren