Groepsmenu

3 gangen keuzemenu:

Entrée + Plat Principaux + Dessert = 34.50

Les Entrees         9.50

Artichaut Français
Met citroen gepocheerde hele artisjok, met Dijonvinaigrette
Artichoke poached with lemon and served whole with Dijon vinaigrette 

Tartare de saumon
Zalmtartaar met groene mosterdsaus en salade
Salmon tartare with green mustard sauce and salad leaves

Carpaccio de boeuf
Dun gesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitjes en brioche
Thinly sliced raw beef with truffle mayonnaise, pine nuts and brioche

Entrée du jour
Speciaal samengesteld voorgerecht door onze chef
Specially selected starter by our Chef.

Les Plats Principaux      19.50

Aubergène fumé

Gerookte aubergine, geroosterde tomatensaus, spinazie en geitenkaasmousse

Smoked aubergine, roast tomato sauce, spinach and goat cheese mousse

Bouillabaisse à la Marseillaise 

Marseillaise vissoep met garnalen, saffraanrouille, Gruyrère en croutons

Marseille fish soup with prawns, saffron rouille, Gruyère and croutons

Entrecôte Bearnaise

Gegrilde entrecote met bearnaisesaus (200g)

Grilled entrecote with bearnaise sauce (200g)

(Supplement +5)

Ballotine de poulet 

Polderhoenballotine gevuld met oesterzwammouse en wittewijn-aspergesaus

Polder chicken ballotine filled with oyster mushroom mousse and white wine asparagus sauce

Plats Principaux du jour

Speciaal samengesteld hoofdgerecht door onze chef

Specially selected main course by our Chef.

Les Desserts        7.50

Dessert du jour

Dessert van de dag
Dessert of the day

Tart au citron

Citroentaart met sinaasappelsorbetijs

Lemon tart with orange sorbet

Moelleux au chocolat

Warme chocolade moelleux met gezouten karamel en vanille-ijs

Warm chocolate moelleux with salted caramel and vanilla ice cream

Créme Brûlée

Met vanille en rietsuiker

With vanilla and cane sugar

Direct reserveren