Groepsmenu

3 gangen keuzemenu:

Entrée + Plat Principaux + Dessert = 38.50

Voorgerechten

Zwarte prei

Geblaakte prei met walnootcrème, eidooier, zuurdesem croutons en jonge spinazie.

Zalm
Licht warmgerookte zalm met velouté van venkel,
crème fraîche, kervelolie en haringkuit.

Kippenlevermousse

Kippenlever-cognac mousse met getoast briochebrood
en gekarameliseerde vijg.

Chef ’s voorgerecht

Wisselend seizoensgebonden voorgerecht van de dag.

Hoofdgerechten

Chef ’s hoofdgerecht

Wisselend seizoensgebonden hoofdgerecht.

Artisjok
Ragout van artisjok met meloesuitjes, geroosterde kriel,
krokant van groene kool en schuim van bieslook.

Schelvis
Schelvisfilet met parelgort, gerookte mosselen en krokant van venkel.

Kalfswang

Zachtgegaarde kalfswang met aardappel, gekonfijte paddenstoelen, pompoen, bacon crumble en Madeira jus.

Nagerechten

Kaasplank
Vier Franse kazen met huisgemaakte confituur en notenbrood.

Crème brûlée
Crème brûlée van Earl grey en bergamot met roomijs en bramen.

Moelleux au chocolat
Chocolade moelleux met lopende pure chocolade
ganache, vanille roomijs en frambozen

Dessert van de dag
Wisselend dag dessert.

Direct reserveren