High tea

High tea in Utrecht centrum

Een high tea is de ideale manier om een middag te ontspannen en bij te praten met vrienden, familie of collega’s en waar kan dit beter dan in het centrum van Utrecht?
Tijdens een high tea bij restaurant Bis heeft u prachtig uitzicht over de gracht, de Domtoren en het oudste winkelstraatje van Utrecht, de Lijnmarkt.

Bij Bis kunt u al vanaf 2 personen een proeverij reserveren en genieten van de verschillende lekkernijen die door de chef zijn samengesteld.
Sandwiches om mee te beginnen, onbeperkt thee en heel veel zoetigheden zoals scones, taartjes, chocolade en meer…

Wilt u de high tea nóg specialer maken? Een glas (of fles) bubbels kan worden geregeld!

High tea voor groepen

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, promotie of babyshower? Of wilt u gewoon lekker op pad met vrienden, familie of collega’s? Bij Bis kunt u ook terecht met een groep.
Vanaf 2 tot 45 personen kunt u terecht voor een high tea.

Wilt u toch met meer dan 45 personen genieten van de high tea vraag dan even naar de mogelijkheden via info@bis-utrecht.nl

Tiktak thee

Natuurlijk mag bij een high tea de thee niet ontbreken..
Wij schenken FAIRTRADE thee van Tiktak.

Dit Nederlandse bedrijf staat al sinds 1870 bekend om zijn duurzame en eerlijke producten. Tijdens de high tea krijgt u hiervan onbeperkt thee en kunt u kiezen uit maar liefst 12 smaken.

Wilt u meer weten over de thee van Tiktak.. Bekijk dan hun webiste.

Reserveren?

Een high tea wordt geserveerd voor € 21,- per persoon of € 27,50 p.p. inclusief een glas mousserende Crémant. Reserveren voor een high tea kan tot maximaal 24 uur van te voren gedaan worden.

Bel 030 231 58 31, mail naar: info@bis-utrecht.nl of vul het reserveringsformulier in o.v.v. High Tea.

U kunt reserveren voor een high tea van maandag t/m zondag.

Aanpassingen van de reservering kunt u tot maximaal 24 uur van te voren doorgeven, een bedrag wordt in rekening gebracht worden bij een te late afmelding.

Direct reserveren