High tea

High tea in Utrecht centrum

Bent u op zoek naar een luxe high tea in het centrum van Utrecht? Bij Bis kunt u al vanaf 2 personen een proeverij reserveren. Een high tea is de ideale manier om een middag heerlijk te ontspannen en bij te praten met vrienden, familie of collega’s.

High tea voor groepen

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, promotie of wilt u gewoon lekker op pad met vrienden, familie of collega’s? Ook als u met een groep wilt genieten van een luxe high tea in Utrecht centrum kunt u bij Bis terecht.

Reserveren?

Wij serveren een high tea voor € 18,50 per persoon of € 23,50 inclusief een glas Cava. Voor een high tea bij Bis, in het centrum van Utrecht, ontvangen we minimaal 24 uur van te voren een reservering. Bel 030 – 231 58 31, mail naar: info@bis-utrecht.nl of vul het Reserveringsformulier in o.v.v. High Tea.

U kunt reserveren voor een high tea van zondag t/m vrijdag.
Aanpassingen van de reservering kunt u tot maximaal 24 uur van te voren doorgeven, een bedrag kan in rekening gebracht worden bij een te late afmelding.

 

Direct reserveren

 

BIS-Utrecht-Restaurant-HighTea-1

Een high tea bij restaurant Bis

Tijdens een high tea bij restaurant Bis heeft u prachtig uitzicht op het centrum van Utrecht en krijgt u verschillende lekkernijen die door onze kok zijn samengesteld. U begint met een heerlijke selectie sandwiches, belegd met boeren-belegen, gerookte zalm en Serranoham. Hierna volgen allerlei verse zoetigheden, zoals scones met marmelade en room, chocoladetaart, mini crème brulée en vers fruit.

Wilt u de high tea nog specialer maken? Een glas bubbels kan worden geregeld!

Heeft u speciale wensen of volgt u een specifiek dieet? Neem dan gerust contact met ons op via info@bis-utrecht.nl. Wij denken graag met u mee over een passende high tea!

Tiktak thee

Natuurlijk mag bij een high tea de thee niet ontbreken! Wij schenken fairtrade thee van Tiktak. Dit Nederlandse bedrijf staat al sinds 1870 bekend om zijn duurzame en eerlijke producten. Tijdens de high tea krijgt u onbeperkt thee en kunt u kiezen uit maar liefst 12 smaken.