High tea

High tea in Utrecht centrum

Een high tea is de ideale manier om een middag te ontspannen en bij te praten met vrienden, familie of collega’s en waar kan dit beter dan in het centrum van Utrecht?
Tijdens een high tea bij restaurant Bis heeft u prachtig uitzicht over de gracht, de Domtoren en het oudste winkelstraatje van Utrecht, de Lijnmarkt.

Bij Bis kunt u al vanaf 2 personen een proeverij reserveren en genieten van de verschillende Franse lekkernijen die door de chef zijn samengesteld.
Sandwiches om mee te beginnen, onbeperkt thee en heel veel zoetigheden zoals scones, taartjes, chocolade en meer…

Wilt u de high tea nóg specialer maken? Een glas (of fles) bubbels kan worden geregeld!

High tea voor groepen

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, promotie of babyshower? Of wilt u gewoon lekker op pad met vrienden, familie of collega’s? Bij Bis kunt u ook terecht met een groep.
Vanaf 2 tot 45 personen kunt u terecht voor een high tea.

Wilt u toch met meer dan 45 personen genieten van de high tea vraag dan even naar de mogelijkheden via info@bis-utrecht.nl

Thee van “De droom van Utrecht”

Natuurlijk mag bij een high tea de thee niet ontbreken.
Tijdens de high tea krijgt u hiervan onbeperkt thee en kunt u kiezen uit maar liefst 8 smaken. Wij schenken ambachtelijke thee van “De droom van Utrecht”.

Dit typisch Utrechtse winkeltje is een kleine 50 jaar geleden opgericht als kruiden,- en theewinkel  en letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een gezellige snuffelwinkel met veel verschillende assortimenten.

Naast de thee van “De droom van Utrecht” schenken wij ook verse munt thee en verse gember thee.

Reserveren?

Een high tea wordt geserveerd voor € 22,- per persoon of € 28,50 p.p. inclusief een glas mousserende Crémant. Reserveren voor een high tea kan tot maximaal 24 uur van te voren gedaan worden.

Bel 030 231 58 31, mail naar: info@bis-utrecht.nl of vul het reserveringsformulier in o.v.v. High Tea.

U kunt reserveren voor een high tea van maandag t/m zondag met uitzondering van zaterdag. U kunt reserveren tussen 12.00 en 15.30.

Aanpassingen van de reservering kunt u tot maximaal 24 uur van te voren doorgeven, een bedrag wordt in rekening gebracht worden bij een te late afmelding.

Direct reserveren