High tea.

High tea.

Heerlijk ontspannen met vrienden, familie of collega’s? Een high tea is de ideale gelegenheid! Bij bis kan u al vanaf 2 personen een high tea proeverij reserveren. Geniet van de verschillende Franse hapjes die door de chef zijn samengesteld. Er worden twee gangen geserveerd, verschillende sandwiches, salades en soep om mee te beginnen, en heerlijke scones, taartjes en cakejes om mee af te sluiten. Daarnaast serveren wij onbeperkte ‘tiktak’ thee.

Wilt u een luxe high tea? Dan schenken wij speciaal voor u een glas Franse bubbels in!

Groepen.

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, promotie of babyshower? Wil u lekker op pad met vrienden, familie of collega’s? Ook met grote groepen bent u van harte welkom bij bis. U kan reserveren voor een high tea tot wel 45 personen.

Fairtrade thee.

Natuurlijk mag bij een high tea de thee niet ontbreken. Tijdens de high tea krijgt u onbeperkt thee en kunt u kiezen uit maar liefst 12 smaken. Wij schenken faitrade “TikTak” thee. Naast de thee van “TikTak” schenken wij ook verse munt thee en verse gember thee.

Reserveren.

Een high tea wordt geserveerd voor € 22,- per persoon. Wil u er een luxe high tea van maken? Dat kan, voor € 28,50 p.p. schenken wij naast thee ook een glas delicate Franse Crémant d’Alsace.

U dient 24 uur van te voren te reserveren voor een high tea. U kunt reserveren voor een high tea kan van 12.00 tot 15.00 van maandag t/m zondag met uitzondering van zaterdag.

Wij werken met dagverse producten. Dat betekent dat u aanpassingen van de reservering tot maximaal 24 uur van te voren kan doorgeven.
Bij afwezigheid of te late afmelding zal 80% van het bedrag in rekening gebracht worden.

Wij willen graag dat iedereen van onze keuken kan genieten! Heeft u speciale verzoeken of diëten? Neem dan even contact met ons op.

Bel: 030-2315831 of mail: info@bis-utrecht.nl

Reserveren.